Lepanina hotell

Restoran Julie On imeline peatuspaik meeliköitvate hetkede nautimiseks!

RESTORAN on avatud

13:00 – 21:00 (viimane tellimus kell 20:30)

BAAR on avatud kell 10:00 – 22:00

Tähelepanu!

ESMASPÄEVAL 28.08 restoran avatud 14:30-17:30, 19:00-20:30.

TEISPÄEVAL 29.08 restoran avatud 15:30-20:30.

KOLMAPÄEVAL 30.08 restoran avatud 14:30-17:30, 19:00-20:30.

Restoranisaal on 30.08 reserveeritud, süüa on võimalik terrassil või baaris.

Vabandame!

 

Imelise merevaatega valgusküllases restoranis on võimalik korraldada meeldejäävaid tähtpäevi ning armsaid peresündmusi.

Restorani oma köögis valmivad road on lihtsad, kuid maitsemeeli paitavad! Igasse rooga on põimitud killuke helget päikesepaistet ning naeratavat rõõmu!

 

Hellita oma sündmust soovide kohase menüüga!

Võrratud pulmapeod

Südamlikud tähtpäevad

Stiilsed suvepeod

Tegusad koolituspäevad

Romantilised õhtusöögid

Küsige palun lisainfot või pakkumist telefonil +372 44 37 368, +372 517 0372  või kirjutage meile  lepanina@lepanina.ee

Sinu soovidest saab alguse põnev teekond toidumaailma avarustesse!

EELROAD JA SUPID

1. LÕHETARTAR AVOKAADO JA KALAMARJAGA             11.-

(sidrun, sibul, veiniäädikas, ciabatta)
K, V, G

2. SINIMEREKARBID KOORESES ÕLLEKASTMES           15.-

(vahukoor, köögiviljad, ciabatta, sidrun)
Ko, L, V, G, S

3. VÄRSKE SALAT PRAETUD KITSEJUUSTUGA                12.-

(konservvirsik, maasikas, mandlilaast, sinep, mesi, veiniäädikas)
V, P, L, G, Si, M

4. VÄRSKE SALAT PRAETUD TOFUGA                                 12.-

(konservvirsik, maasikas, mandlilaast, maisitärklis, veiniäädikas)
Vegan, V, P, So

5. SUUPISTEVAAGEN 2-LE                                                       14.-

(salaami, serrano, valgehallitusjuust, kitsejuust,
Forte juust, oliiv, viinamari, kurk, hummus, moos)
L, V, G, Se

6. MAASIKA-TOMATI GAZPACHO                                          6.-

(veiniäädikas, küüslauk, basiilik, tortilla, hummus)
Vegan, V, G, Se

PEAROAD

1. SIDRUNI-ÜRDI RISOTO PRAETUD HIIDKREVETTIDEGA 13.-

(sidrun, sibul, valge vein, küüslauk, tšilli, Forte juust)
Ko, G, L, V

2. LÕHEFILEE LILLKAPSAKREEMI JA SPARGLIGA              14.-

(vahukoor, muskaat, rukola, basiilik, India pähkel,
Forte juust, suitsune hapukoor, Masago kaaviar)
K, Se, L, P

3. KAKS KORDA KÜPSETATUD SEAKÜLG RÖSTITUD SAFRANIKARTULI JA JUURVILJADEGA                                                                           13.-

(balsamico, küüslauk, mesi, sibul, vermut, vahukoor, demi glace)
V, L, G

4. PARDIFILEE PRAETUD POLENTA JA RÖSTITUD PIRNIGA                                                                                                                                                   18.-
(küüslauk, rosmariin, punase veini kaste, Forte juust, salatimix)
V, G, L

5. PASTA METSASEENTE JA SPINATIGA                                 7.-

(sibul, küüslauk, valge vein, taimne kreem, sibulakrõps)
Vegan, G, V

MAGUSROAD

1. ŠOKOLAADIFONDÜÜ 2-LE                                                   13.-

(kookospiim, mandlisiirup, puuviljad, marjad)
V

2. BANAAN RUMMIKARAMELLI,                                               6.-
PANNKOOGI JA KOOKOSPIIMA PARFEEGA                      

(sidrun, apelsin, mandlipiim, vanilje, pistaatsia)
Vegan, V, G, P

3. ŠOKOLAADIKOOK SINIHALLITUSJUUSTUJÄÄTISE           6.-
JA VAARIKA COULIS`IGA                                                     

(sidrun, “šokolaadimuld“, vahukoor, piim)
M, L

LASTELE

1. KOORESED SPAGETID LIHAPALLIDEGA                             5.-

(sibul, ürdid, tomat, spinat)
G, L, M

2. BURGER KANAKOTLETI JA MOZZARELLAJUUSTUGA    7.-

(brioche kukkel, tomat, konservkurk, värske ürt, ketšupi-majoneesikaste)
M, G, L, V

3. JÄÄTISEMAIUS                                                                             6.-

(vaniljejäätis, šokolaadijäätis, marjad, besee, vahvel, maasikakaste)
L, V, G, M

4. MAASIKA-BANAANI PIIMAKOKTEIL                                      4.-
VÕI SOOLAKARAMELLI PIIMAKOKTEIL                            

(vaniljejäätis, vahukoor, soolakaramellikaste)
L

 

K – kala, V – vääveldioksiid ja sulfitid, G – gluteen,
Ko – koorikloom, L – laktoos, S – seller, P – pähkel, Si – sinep, M – muna, So – soja, Se – seesamiseemned