RESTORAN on avatud
13:00 – 21:00 (viimane tellimus kell 20:30)
BAAR on avatud kell 10:00 – 22:00
ESMASPÄEVAL 28.08 restoran avatud 14:30-17:30, 19:00-20:30.
TEISPÄEVAL 29.08 restoran avatud 15:30-20:30.
KOLMAPÄEVAL 30.08 restoran avatud 14:30-17:30, 19:00-20:30.
Restoranisaal on 30.08 reserveeritud, süüa on võimalik terrassil või baaris.
Vabandame!
Restorani oma köögis valmivad road on lihtsad, kuid maitsemeeli paitavad! Igasse rooga on põimitud killuke helget päikesepaistet ning naeratavat rõõmu!
Hellita oma sündmust soovide kohase menüüga!
Võrratud pulmapeod
Südamlikud tähtpäevad
Stiilsed suvepeod
Tegusad koolituspäevad
Romantilised õhtusöögid
Küsige palun lisainfot või pakkumist telefonil +372 44 37 368, +372 517 0372 või kirjutage meile lepanina@lepanina.ee
Sinu soovidest saab alguse põnev teekond toidumaailma avarustesse!
1. LÕHETARTAR AVOKAADO JA KALAMARJAGA 11.-
(sidrun, sibul, veiniäädikas, ciabatta)
K, V, G
2. SINIMEREKARBID KOORESES ÕLLEKASTMES 15.-
(vahukoor, köögiviljad, ciabatta, sidrun)
Ko, L, V, G, S
3. VÄRSKE SALAT PRAETUD KITSEJUUSTUGA 12.-
(konservvirsik, maasikas, mandlilaast, sinep, mesi, veiniäädikas)
V, P, L, G, Si, M
4. VÄRSKE SALAT PRAETUD TOFUGA 12.-
(konservvirsik, maasikas, mandlilaast, maisitärklis, veiniäädikas)
Vegan, V, P, So
5. SUUPISTEVAAGEN 2-LE 14.-
(salaami, serrano, valgehallitusjuust, kitsejuust,
Forte juust, oliiv, viinamari, kurk, hummus, moos)
L, V, G, Se
6. MAASIKA-TOMATI GAZPACHO 6.-
(veiniäädikas, küüslauk, basiilik, tortilla, hummus)
Vegan, V, G, Se
1. SIDRUNI-ÜRDI RISOTO PRAETUD HIIDKREVETTIDEGA 13.-
(sidrun, sibul, valge vein, küüslauk, tšilli, Forte juust)
Ko, G, L, V
2. LÕHEFILEE LILLKAPSAKREEMI JA SPARGLIGA 14.-
(vahukoor, muskaat, rukola, basiilik, India pähkel,
Forte juust, suitsune hapukoor, Masago kaaviar)
K, Se, L, P
3. KAKS KORDA KÜPSETATUD SEAKÜLG RÖSTITUD SAFRANIKARTULI JA JUURVILJADEGA 13.-
(balsamico, küüslauk, mesi, sibul, vermut, vahukoor, demi glace)
V, L, G
4. PARDIFILEE PRAETUD POLENTA JA RÖSTITUD PIRNIGA 18.-
(küüslauk, rosmariin, punase veini kaste, Forte juust, salatimix)
V, G, L
5. PASTA METSASEENTE JA SPINATIGA 7.-
(sibul, küüslauk, valge vein, taimne kreem, sibulakrõps)
Vegan, G, V
1. ŠOKOLAADIFONDÜÜ 2-LE 13.-
(kookospiim, mandlisiirup, puuviljad, marjad)
V
2. BANAAN RUMMIKARAMELLI, 6.-
PANNKOOGI JA KOOKOSPIIMA PARFEEGA
(sidrun, apelsin, mandlipiim, vanilje, pistaatsia)
Vegan, V, G, P
3. ŠOKOLAADIKOOK SINIHALLITUSJUUSTUJÄÄTISE 6.-
JA VAARIKA COULIS`IGA
(sidrun, “šokolaadimuld“, vahukoor, piim)
M, L
1. KOORESED SPAGETID LIHAPALLIDEGA 5.-
(sibul, ürdid, tomat, spinat)
G, L, M
2. BURGER KANAKOTLETI JA MOZZARELLAJUUSTUGA 7.-
(brioche kukkel, tomat, konservkurk, värske ürt, ketšupi-majoneesikaste)
M, G, L, V
3. JÄÄTISEMAIUS 6.-
(vaniljejäätis, šokolaadijäätis, marjad, besee, vahvel, maasikakaste)
L, V, G, M
4. MAASIKA-BANAANI PIIMAKOKTEIL 4.-
VÕI SOOLAKARAMELLI PIIMAKOKTEIL
(vaniljejäätis, vahukoor, soolakaramellikaste)
L
K – kala, V – vääveldioksiid ja sulfitid, G – gluteen,
Ko – koorikloom, L – laktoos, S – seller, P – pähkel, Si – sinep, M – muna, So – soja, Se – seesamiseemned